About

Wielertoerist. Soms coureur.

Mijn palmares.

7x Ronde van Vlaanderen (2009, 2010, 2011, 2014, 2015, 2016, 2017)

1x Luik-Bastenaken-Luik (2012)

1x Parijs-Roubaix (2013)

1x Amstel Gold Race (2014)

1x Brabantse Pijl (2014)

1x La Charly Gaul (2014)

2x Gent-Wevelgem (2016, 2017)

1x Les 3 Ballons (2016)

1x Schleck Gran Fondo (2017)

1x Milaan-Sanremo (2017)

2x Kampioen van Lebbeke U35 (2014, 2015)

2 deelnames aan het wereldkampioenschap voor journalisten (2010: 21e & 2015: 14e)

Geef een reactie